UPS دوربین مداربسته دستگاهی است که جهت تامین برق اضطراری دوربین مداربسته به کار می رود. بسیاری از سارقان برای جلوگیری از ثبت تصاویر دوربین مداربسته اقدام به قطع کردن برق محیط می کنند. در چنین شرایطی با استفاده از UPS می توانید از قطع شدن برق دوربین مداربسته جلوگیری کنید. بنابراین استفاده از دستگاه یو پی اس در سیستم دوربین مداربسته برای حفظ تصاویر دوربین در صورت قطعی برق توصیه می شود. در ادامه به بررسی انواع UPS دوربین مداربسته و مزایای نصب آن می پردازیم.
با استفاده از UPS می توان در صورت قطع برق شهر، دستگاه های الکترونیکی را روشن نگه داشت. UPS از عبارت Uninterruptible Power Supply گرفته شده و به معنای منبع تغذیه بدون وقفه است. استفاده از این دستگاه در پروژه های بزرگ دوربین مداربسته به شدت توصیه می شود. تغذیه مورد نیاز در اغلب دوربین های مداربسته، 12 ولت است. دستگاه UPS دارای تعدادی باتری به منظور ذخیره سازی انرژی است. باتری های مورد استفاده در این دستگاه ها، خشک یا اسیدی هستند و از طریق جریان برق شهری شارژ می شوند. دستگاه یو پی اس دوربین مداربسته، در صورت وصل بودن برق شهری، به صورت مستقیم از برق شهری تغذیه می کند. در صورت قطع شدن برق شهری، این دستگاه ها از طریق باتری های خود برق مورد نیاز سیستم را تامین می کنند.
سه نوع دستگاه UPS دوربین مداربسته وجود دارد که شامل: یو پی اس آنلاین، یو پی اس آفلاین و یو پی اس Line Interactive هستند. با ما همراه باشید تا به بررسی هر کدام به صورت جداگانه بپردازیم.
این نوع UPS ها برق خروجی خود از طریق اینورتر(Invertor) تامین می کنند. بنابراین دائما یک جریان ثابت برق به دوربین های مداربسته انتقال داده می شود. در این سری، هنگام قطع شدن برق، باتری ها به عنوان جایگزینی برای منابع تغذیه تجهیزات الکتریکی ما (اعم از: دوربین ها، رکورد ها و ..) استفاده می شوند. در یو پی اس های آنلاین با قطع شدن برق، دستگاه به کار خود (تولید برق) ادامه می دهد اما دیگر نمی تواند شارژ شود. یو پی اس های آنلاین به دلیل برخورداری از فن های خنک کننده گاها ممکن است سر و صدا ایجاد کنند. بیشترین کاربرد این نوع یو پی اس ها در دفاتر کوچک و منازل است. لازم به ذکر است که قیمت این نوع از UPSها نسبت به انواع دیگر آن، بالاتر است.
از UPS های آفلاین اغلب برای تامین برق اضطراری ادارات استفاده می شوند. در این سری، دوربین های مداربسته برق مورد نیاز خود را به صورت مستقیم از طریق برق شهری تامین می کنند. این UPS ها در صورت قطع برق و یا ایجاد اختلال در برق، فعال شده و شروع به کار می کنند. این دستگاه ها در صورت قطعی برق، با تاخیری کمتر از یک ثانیه، اقدام به تامین برق مورد نیاز تجهیزات می نمایند. یو پی اس های آفلاین هنگام فعالیت ایجاد سر و صدا نمی کنند و هم چنین مناسب برای استفاده در سیستم های کامپیوتری و مودم ها هستند.
این دستگاه ها دارای ترانسفورماتور هستند. در این نوع یو پی اس ها در صورتی که ولتاژ از یک حد مشخص کمتر شود، ترانسفورماتور فعال شده و از باتری به عنوان منبع تغذیه اصلی استفاده می شود. از جمله مزایای یو پی اس لاین اینترکتیو می توان به مقرون به صرفه بودن آنها نسبت به مدل آنلاین اشاره کرد. هم چنین این UPS ها برای سیستم های برق اضطراری، شبکه و سرور مناسب هستند.
UPS ها دارای سه بخش: باتری، شارژر و مبدل هستند.